MOTOTYPOS

Μονομπλόκ δαγκάνες φρένου Brembo M4 

monoblok-dagkanes-frenou-brembo-m4-628295
Με την σειρά μονομπλόκ M4 η Brembo προσφέρει την τεχνολογία των φρένων του MotoGP σε όλους τους λάτρεις της σπορ οδήγησης.

Οι μονομπλόκ δαγκάνες M4, κατάλληλες για όλες τις σπορ μοτοσυκλέτες, είναι κατασκευασμένες από ένα συμπαγές κομμάτι χυτού αλουμινίου με την χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας μηχανουργικών κατεργασιών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς μονομπλόκ M4 είναι, το μικρό βάρος, η εξαιρετική ακαμψία και η ακρίβεια διαστάσεων που προσφέρουν δυνατό φρενάρισμα με διάρκεια στη σκληρή χρήση και μοναδική αίσθηση στη μανέτα του φρένου.
Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί τόσο στην υδραυλική λειτουργία, όσο και στο σχήμα του σώματος της δαγκάνας το οποίο φιλοξενεί τέσσερα έμβολα διαμέτρου 34mm, το χαρακτηριστικό σχήμα τριπλής γέφυρας βοηθάει στην εξαιρετική ακαμψία του συνόλου.
Το φινίρισμα είναι σε ανοδιωμένο χρώμα, μαύρο ή τιτανίου για την έκδοση 108mm, η έκδοση των 100mm (μόνο για Ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες) διατίθεται σε 3 ακόμα συνδυασμούς χρώματος-λογοτύπου.
Κάθε κιτ περιλαμβάνει σετ από 2 δαγκάνες και μεταλλικά τακάκια φρένων sintered  (οι δαγκάνες των 100mm πωλούνται και ξεχωριστά) και αντιπροσωπεύει την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα στην αγορά.
car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο