MOTOTYPOS

Παρουσίαση της νέας Aprilia Tuareg 660 μέσα από 4 video

parousiasi-tis-neas-aprilia-tuareg-660-mesa-apo-4-video-625777

Σε συνέχεια τις επίσημης αποκάλυψης της νέας Aprilia Tuareg 660 στα τέλη Ιουλίου ο κατασκευαστής από το Noale ανέβασε στην επίσημο κανάλι του στο You Tube μια σειρά από 4 βίντεο.

Κάθε video έχει ένα ξεχωριστό θέμα και αναλύει την ανάλογη πλευρά του χαρακτήρα και τις δυνατότητες της νέας Tuareg 660.

Concept –  Η σημασία του TUAREG 660

Για αρκετούς, Tuareg είναι οι “μπλε άνθρωποι”, οι νομάδες της ερήμου με τα καλυμμένα πρόσωπα. Για τους λάτρεις της Aprilia, Tuareg είναι η νέα off-road μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για τα ραλλύ μεγάλων αποστάσεων, όπως το Παρίσι Ντακάρ και το Ραλλύ Φαραώ.

Κινητήρας και τεχνολογία: τα “fun tool” της Tuareg 660

Tuareg 660 σημαίνει ότι διαθέτεις την πιο προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της περιπέτειας. Η απόδοση του κινητήρα και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά δεν μετρούνται μόνο με αριθμούς, αλλά με τις άπειρες οδηγικές δυνατότητες ξεκινώντας από την καθημερινή ασφάλτινη διαδρομή και φτάνοντας μέχρι το πιο απαιτητικό χωμάτινο μονοπάτι.

Όταν το στυλ γίνεται πρόσκληση σε περιπέτεια

Η αυθεντική σχεδίαση της Tuareg 660 είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας, της παράδοσης και της σύγχρονης τεχνολογίας. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί μία ή περισσότερες λειτουργίες και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τον αναβάτη ενεργό μέρος των λειτουργιών της μοτοσυκλέτας.

Αναρτήσεις και πλαίσιο: η ουσία της Aprilia

Το μυστικό; Η τέλεια ισορροπία στις ρυθμίσεις λειτουργίας των αναρτήσεων με μεγάλη διαδρομή και η ακαμψία του νέου πλαισίου.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο