MOTOTYPOS

Νέα μοντέλα Ducati Scrambler  2022

nea-montela-ducati-scrambler-2022-625578

Στο δεύτερο διαδικτυακό επεισόδιο της σειράς  Ducati World Première 2022 ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale παρουσίασε όχι ένα άλλα δύο νέα μοντέλα Ducati Scrambler, τη νέα 1100 Tribute PRO και τη νέα Urban Motard (800) που θα εμπλουτίσουν τη γκάμα της σειράς “Land of Joy” για το 2022.

Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO, μια σχεδίαση του Centro Stile Ducati, αντλεί ορισμένα εμβληματικά στοιχεία από τις Ducati της δεκαετίας του 1970. Στοιχεία όπως τα ειδικά γραφικά “Giallo Ocra”, το λογότυπο της Ducati που είχε σχεδιάσει τότε ο Giugiaro και τους τροχούς με ακτίνες. Τα παραπάνω “κλασικά” στοιχεία συμπληρώνουν οι στρογγυλοί καθρέφτες και η σέλα με τις καφέ ραφές.

Τεχνικά η 1100 Tribute PRO ακολουθεί τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Ducati Scrambler 1100 με τον L 2 κινητήρα 1.079 κ.εκ. που αποδίδει 86 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και άφθονη ροπή 9.2 χλγρμ. στις μόλις 4.750 σ.α.λ.. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τρία Riding modes, το καθένα με διαφορετικό Power mode και επίπεδα Ducati Traction Control (DTC).  Ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED και έχει ενσωματωμένα φώτα ημέρας (DRL).

Ducati Scrambler Urban Motard είναι μια μοτοσυκλέτα με Super Motard χαρακτήρα και δημιουργήθηκε με βάση τις οδηγίες για μια Ducati Scrambler που θα  ξεχωρίζει χάρη στο συνδυασμό του μοναδικού στυλ, του σπορ χαρακτήρα και της ευχρηστίας. Με βάση τα παραπάνω το Centro Stile Ducati σχεδίασε μια νέα μοτοσυκλέτα με γραφικά, εμπνευσμένα από τον κόσμο της street art και των γκράφιτι, που συνδυάζουν το Star White Silk με το Ducati GP ’19 Red.

Η σύνδεση με τον κόσμο των Motard μοτοσυκλετών είναι ξεκάθαρη με την επιλογή στοιχείων όπως οι τροχοί 17” με ακτίνες, το ψηλό εμπρός φτερό, η επίπεδη σέλα και τα πλαϊνά number plates. Επίσης είναι εξοπλισμένη με το χαρακτηριστικό LED προβολέα, της σειράς Ducati Scrambler, με ενσωματωμένα φώτα ημέρας  και με θύρα USB κάτω από τη σέλα.

Η Ducati Scrambler Urban Motard είναι εξοπλισμένη με τον “μικρό ευέλικτο L 2 κινητήρα των 803 κ.εκ.  με δεσμοδρομικό σύστημα κίνησης βαλβίδων που αποδίδει 73 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 6,7 χλγρμμ. ροπής στις 5.750 σ.α.λ..

Όλα τα μοντέλα Scrambler Ducati έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό το Cornering ABS, για μεγαλύτερη ασφάλεια και δυνατότητα προαιρετικού εξοπλισμού με σύστημα πολυμέσων Ducati (DMS), το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες και σε έκδοση 50 ίππων (35 kW) για τους κατόχους διπλώματος A2.

Oι δυο νέες Ducati Scrambler θα είναι διαθέσιμες στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών Ducati από τον Ιανουάριο του 2022.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο