AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Maruti Suzuki Concept Futuro-e

maruti-suzuki-concept-futuro-e-517856

Η Maruti Suzuki επιδεικνύει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί με το πρωτότυπό της τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της.

Το πρωτότυπο Futuro-e της Maruti Suzuki εντυπωσιάζει πάνω απ’ όλα με την όμορφη coupe σιλουέτα του και τις μη συμβατικές αναλογίες του. Όσοι βρεθούν στην Auto Expo 2020, μεταξύ 7 και 12 Φεβρουαρίου, στο Νέο Δελχί της Ινδίας, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός μείγματος από coupe και SUV τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της ιαπωνικής εταιρείας. Η βαφή του Futuro-e είναι μοναδική και οι LED φωτιστικές… υπογραφές μπροστά και πίσω είναι συναρπαστικές.

Σύμφωνα με φήμες, ο τοπικός (δηλ. ο Ινδός) κατασκευαστής, η Maruti, είναι ήδη σε θέση να προγραμματίσει την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Futuro-e. Ωστόσο, αρχικά είναι πολύ πιθανό αυτό το όμορφο μοντέλο να εφοδιάζεται με ένα συμβατικής τεχνολογίας κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Βέβαια, από την ευρωπαϊκή και αμερικανική πλευρά της υδρογείου τα σχέδια των Ασιατών αντιμετωπίζονται με δυσπιστία, καθώς ο Τύπος και οι ιθύνοντες των εταιρειών αυτοκινήτου από εκεί διαφωνούν με την αντίθεση, που προκαλείται από ένα πρωτότυπο με έναν ηλεκτροκινητήρα και τα πρώτα μοντέλα παραγωγής, τα οποία θα εφοδιάζονται με κινητήρες συμβατικής τεχνολογίας. Οι «δυτικοί», λοιπόν, θεωρούν πως οι… «ανατολικοί» τους κοροϊδεύουν ή τους εξαπατούν κιόλας…

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο