AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Suzuki Swift Extreme Concept: Κατασκευάστηκε επί τούτου;

suzuki-swift-extreme-concept-kataskevastike-epi-toutou-502447

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το Suzuki Swift μάς θυμίζει τους στρατιώτες του Star Wars. Μπορεί να είναι μεν σύμπτωση, αλλά το μικρό ιαπωνικό μοντέλο δείχνει πολύ ενισχυμένο…

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα πετυχημένο μαρκετινίστικο trick, με δεδομένο κιόλας πως αυτόν το Δεκέμβριο τελείωσε την καριέρα του στην κινηματογραφική σκηνή το Star Wars-Saga. Έχει, λοιπόν, νόημα η κίνηση της Suzuki να συνδέσει μία έκδοση του Swift με κάτι, που έχει ήδη ολοκληρωθεί;

Ένα κτηνώδες μικρό μοντέλο

Εσείς βλέπετε το πρωτότυπο αυτοκίνητο στην Έκθεση “Thailand Motor Expo”. Αν κάτω από το καπό του ή στο εσωτερικό υπάρχουν σοβαρές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής είναι άγνωστο ακόμη. Ωστόσο, οι μεταβολές στο αμάξωμα δεν κρύβονται: Η πρόσοψη, για παράδειγμα, φέρει μία μεγάλη εισαγωγή αέρα κάτω από τη γρίλια του ψυγείου. Προβολείς ομίχλης δεν υπάρχουν. Πάνω στη γρίλια, δε, υπάρχει το λογότυπο “sport” με κόκκινα γράμματα. Επιπλέον, το μπροστινό καπό δείχνει με τις μαύρες εισαγωγές αέρα σαφώς πιο σπορτίφ σε σχέση με ό,τι γνωρίζουμε έως σήμερα.

Όχι, πως τα -επίσης- μαύρα φτερά, που είναι φαρδύτερα ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα. Επίσης, στο κάτω μέρος του spoiler και στα μαρσπιέ ξεχωρίζει μία κόκκινη γραμμή, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία επιθετικών εντυπώσεων. Σε ό,τι αφορά το πίσω μέρος, εκεί βλέπουμε το αυθεντικό λογότυπο “Swift sport” και από κάτω έναν άσπρο αεροδυναμικό διαχύτη, που περιβάλλεται από τα δύο ορθογώνια τελικά της εξάτμισης. Τέλος, εντύπωση κάνουν και οι ζάντες ελαφρού κράματος των 18 ιντσών, που φέρουν ελαστικά Pirelli P-Zero.

Πρόκειται για μία νέα έκδοση; Είναι μία ενισχυμένη εκδοχή του Swift Sport; Μέχρι στιγμής, η Suzuki δεν έχουν δημοσιεύσει κάποιο σχετικό σχόλιο… Ίδωμεν!

https://www.youtube.com/watch?v=77qwCu1sW6s

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο