AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η εφαρμογή του AUTODOC Club

i-efarmogi-tou-autodoc-club-456187

Όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων επιθυμούν να διατηρήσουν το όχημά τους στη βέλτιστη  τεχνική κατάσταση. Παράλληλα, βέβαια, όλοι προσπαθούν να κάνουν οικονομία χρημάτων κατά τη συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Με ποιον άλλο τρόπο θα μπορούσε να σας βοηθήσεις το AUTODOC, πέραν από την πώληση κορυφαίων ανταλλακτικών από επώνυμους κατασκευαστές;

Έρχεται μια νέα εφαρμογή – το AUTODOC Club. Θα σας παράσχει πρόσβαση σε επαγγελματική υποστήριξη για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η εφαρμογή θα σας προσφέρει αναλυτικές οδηγίες σε βίντεο, καθώς και εγχειρίδια με οδηγίες για την επισκευή συγκεκριμένων μαρκών και μοντέλων οχημάτων.

Χάρη σε αυτή την εφαρμογή για κινητές συσκευές, θα έχετε τη δυνατότητα να:

Παρακολουθήσετε περισσότερα από 1800 βίντεο, τα οποία θα σας εξηγούν πώς θα καταφέρετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, μόνοι σας.

Διατηρείτε ημερολόγιο συντήρησης του οχήματος.

Αποθηκεύετε σωστά το ιστορικό αλλαγής των λαδιών σας.

Προγραμματίζετε την αντικατάσταση των ανταλλακτικών.

Καταγράφετε τα έξοδά σας σε καύσιμα.

Λαμβάνετε βοήθεια από τους ειδικούς μας, σχετικά με την αντικατάσταση των ανταλλακτικών και των αναλωσίμων του αυτοκινήτου.

Μάθετε τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας και κάθε κόλπο των εργασιών επισκευής.

Λάβετε μια λίστα με τα αναγκαία εργαλεία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε συγκεκριμένη εργασία.

Λαμβάνετε αμέσως σχόλια από τους ειδικούς μας.

Προσθέτετε ενδιαφέροντα αρχεία PDF ή βίντεο στα αγαπημένα σας.

Κρατάτε προσωπικές σημειώσεις και έγγραφα στο τηλέφωνό σας.

Σας παρέχουμε οδηγίες για την αντικατάσταση τακακιών και δίσκων φρένων, ρουλεμάν τροχών, μπαρακιών αντιστρεπτικής δοκού, ψαλιδιών, αμορτισέρ, φίλτρων, μάκτρων υαλοκαθαριστήρων, μπουζί, ελατηρίων, σινεμπλόκ, βάσεων, ιμάντων και πλήθος άλλων. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τις οδηγίες που έχετε ανάγκη, καθορίζοντας το έτος κατασκευής, τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας και το τμήμα που θέλετε να αντικαταστήσετε.

Πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το σύνολο των πλεονεκτημάτων της εφαρμογής του AUTODOC Club, χρησιμοποιώντας την στο κινητό σας τηλέφωνο. Μετά, θα μπορείτε να γίνετε μηχανικός αυτοκινήτων, να του κάνετε συντήρηση και να το επισκευάσετε μόνοι σας!

Απλά, εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και παραμείνετε ενημερωμένοι.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο