AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Δύο ανακλήσεις της Porsche στις Η.Π.Α. επηρεάζουν Cayenne, Panamera, Boxster και Cayman

dyo-anakliseis-tis-porsche-stis-i-p-a-epireazoun-cayenne-panamera-boxster-kai-cayman-389490

Η Porsche δημοσίευσε δύο ανακλήσεις, οι οποίες επηρεάζουν σχεδόν όλη την γκάμα της εταιρείας στην αμερικανική αγορά.

Η πρώτη ανάκληση αφορά τις Cayenne και Cayenne S του 2019, όπως και τις Panamera του 2017-2018, με 14.110 αυτοκίνητα να ανακαλούνται συνολικά.

Η National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) δήλωσε πως ο πίνακας οργάνων δεν ενημερώνει τους οδηγούς όταν το επίπεδο φθοράς στα τακάκια των φρένων περάσει το επιτρεπτό όριο, θέτοντας τους σε κίνδυνο. Για την λύση αυτού του προβλήματος, οι αντιπροσωπείες της εταιρείας θα αναβαθμίσουν δωρεάν το λογισμικό του πίνακα οργάνων.

Η δεύτερη ανάκληση είναι σημαντικότερη, καθώς επηρεάζει 14.388 αυτοκίνητα. Μέσα στην λίστα βρίσκονται τα 718 Boxster, Boxster S, Cayman, και Cayman S παραγωγής 2017-2019, ενώ επίσης ανακαλούνται τα 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS παραγωγής 2018-2019.

Νέα Porsche 718 Boxter T και 718 Cayman T [βίντεο]

Κατά την διάρκεια crash test τον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα κατά τη μετωπική σύγκρουση, η Porsche ανακάλυψε πως ένα κομμάτι της λαβής του χώρου αποσκευών μπορεί να αποκολληθεί κατά την διάρκεια σύγκρουσης και μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου, αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Οι κάτοχοι των παραπάνω αυτοκινήτων μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν το όχημα τους επηρεάζεται από τις παραπάνω ανακλήσεις είτε με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του NHTSA ή επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της Porsche.

Ο Γερμανός κατασκευαστής είχε επίσης μία ξεχωριστή ανάκληση για την Panamera τον Δεκέμβριο του 2018, λόγω προβλήματος με το ηλεκτρικό power steering. Η ανάκληση αυτή επηρέασε 74.585 οχήματα παγκοσμίως.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο