AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Βούλιαξε φορτηγό πλοίο που μετέφερε νέες Porsche GT2 RS βούλιαξε

vouliaxe-fortigo-ploio-pou-metefere-nees-porsche-gt2-rs-vouliaxe-384711

Η παραγωγή της Porsche 911 GT2 RS τελείωσε τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά η Porsche θα επαναλάβει την κατασκευή λίγων αυτοκινήτων.

Αυτό θα συμβεί για να εξυπηρετήσει ορισμένους πελάτες στην Βραζιλία, των οποίων τα οχήματα χάθηκαν σε πρόσφατο ναυάγιο φορτηγού πλοίου.

Ένα φορτηγό πλοίο με την ονομασία «Grande America» βούλιαξε ανοιχτά της Γαλλίας στις 12 Μαρτίου, λόγω μίας πυρκαγιάς σε ένα από τα container του καταστρώματος, παίρνοντας μαζί του περίπου 2.000 αυτοκίνητα. Η Audi της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι το φορτηγό πλοίο μετέφερε αρκετά A3, A5, Q7, RS4, και RS5.

Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε δημοσίως το γεγονός ότι είχε αυτοκίνητα στο πλοίο, αλλά η Porsche Βραζιλίας έστειλε γράμμα στους πελάτες της, ενημερώνοντας τους ότι οι GT2 RS τους δεν θα παραδοθούν εγκαίρως λόγω του ατυχήματος του Grande America.

Προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε το γράμμα:

«Με λύπη σας ενημερώνουμε, ότι λόγω πυρκαγιάς σε πλοίο του ομίλου Grimaldi που μετέφερε το όχημα σας και βύθισης του στις 12 Μαρτίου 2019, η GT2 RS δεν θα μπορέσει να παραδοθεί.

Όπως γνωρίζετε, η Porsche σταμάτησε την παραγωγή της 911 GT2 RS τον Φεβρουάριο του 2019 και υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα ήταν δυνατό να σας δώσει ένα άλλο αυτοκίνητο. Αλλά λόγω της φύσεως της κατάστασης και γνωρίζοντας ότι είστε πιστός και μεγάλης αξίας πελάτης για την μάρκα μας, η Porsche αποφάσισε να επαναφέρει την παραγωγή της GT2 RS στην Γερμανία, ώστε το όχημα σας να παραχθεί τον Απρίλιο, με την παράδοση προγραμματισμένη για τον Ιούνιο.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κέντρο Porsche για περισσότερες πληροφορίες.»

Ειδήσεις την Βραζιλία αναφέρουν ότι το πλοίο μετέφερε τουλάχιστον τέσσερις 911 GT2 RS, μαζί με διάφορα άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως τα 718 Cayman και Boxster και φυσικά αρκετές Cayenne.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο