AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Porsche έφτιαξε ένα μουσικό βινύλιο από τα λάστιχα της 919 Ηybrid

i-porsche-eftiaxe-ena-mousiko-vinylio-apo-ta-lasticha-tis-919-iybrid-371359

Η Porsche μετέτρεψε τα λάστιχα της 919 Hybrid, του αυτοκινήτου που κέρδισε τον 24ωρο Le Mans του 2017, σε μουσικά βινύλια. Τα βινύλια περιέχουν μία σειρά κομματιών για τον εορτασμό των 19 νικών της εταιρείας στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής.

Τα λάστιχα δέχτηκαν ειδική επεξεργασία και μετατράπηκαν σε ένα μονόπλευρο βινύλιο. Κάθε βινύλιο περιλαμβάνει 24 λεπτά ήχου, που περιγράφει κάθε μία από τις νίκες της Porsche στο Le Mans. Την αφήγηση ανέλαβαν άνθρωποι που συσχετίζονται με την εταιρεία, όπως ο Dr Wolfgang Porsche, o Chad McQueen και ο θρυλικός οδηγός Hans-Joachim Stuck.

Η εταιρεία κατάφερε να παράγει 200 βινύλια από τα λάστιχα της 919 Hybrid, αλλά μόνο 24 από αυτά θα διατεθούν στο αγοραστικό κοινό. Θα δημοπρατηθούν στην ιστοσελίδα της Porsche (στην διεύθυνση https://24minutesoflemans.com) στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Όλα τα έσοδα από την δημοπρασία θα προσφερθούν στο Loisirs Pluriel, έναν οργανισμό που στηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Γαλλία.

Εκτός από τους 24 νικητές της δημοπρασίας, το ευρύτερο κοινό θα μπορεί να ακούσει τα κομμάτια του βινυλίου στο διαδίκτυο σε εφαρμογές όπως το Spotify, το Soundcloud και το Youtube Music.

Η πιο πρόσφατη νίκη της Porsche στο Le Mans ήταν το 2017, με τους οδηγούς Timo Bernhard, Brendon Hartley και Earl Bamber. Η ομάδα κατάφερε να νικήσει, ακόμη κι αν ξεκίνησε τον αγώνα από την τρίτη θέση, πίσω από δύο αγωνιστικά Toyota Gazoo Racing. Κατά την διάρκεια του αγώνα, τα δύο Toyota εγκατέλειψαν λόγω ξεχωριστών συμβάντων. Έτσι, η Porsche με το νούμερο #2 νίκησε στην κατηγορία της με διαφορά ενός γύρου από τον επόμενο διαγωνιζόμενο.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο