AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το ONELIFE RALLY θα τερματίσει στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου

to-onelife-rally-tha-termatisei-stin-athina-stis-29-iouniou-366106

Το ONELIFE είναι μία διοργάνωση Rally στην Ευρώπη, στα οποία συμμετέχουν κάτοχοι πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων.

Οι συμμετέχοντες ολοκληρώνουν μία προγραμματισμένη διαδρομή περνώντας από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως των Βαλκανίων, με στάσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ διεξάγονται διάφορα event κατά την διαδρομή.

Το Rally διοργανώνεται επιτυχώς τα τελευταία 2 χρόνια. Το 2017, μεταξύ 21 και 27 Μαΐου, στο πρώτο Onelife Rally, συμμετείχαν 40 άτομα. Η διαδρομή ξεκίνησε στη Ljubljana, πρωτεύουσα της Σλοβενίας, περνούσε μέσα από την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και τερμάτισε στο Βελιγράδι.

Το 2018, το Rally ξεκίνησε στην Βενετία, διέσχισε Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία και τερμάτισε στην πόλη Mamaia της Ρουμανίας. Στο δεύτερο rally συμμετείχαν 100 άτομα και κράτησε από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Η διαδρομή για το 2019 έχει ως αφετηρία (στις 22 Ιουνίου) το Wroclaw της Πολωνίας, συνεχίζει στην Bratislava της Σλοβακίας, στην Ljubljana στη Σλοβενία, στο Split της Κροατίας, το Tivat στο Μαυροβούνιο, στα Σκόπια και τερματίζει στην Αθήνα, στις 29 Ιουνίου 2019.

Τα εισιτήρια για το ράλι κοστίζουν 5.500€ για ένα αυτοκίνητο με ένα άτομο και 8.500€ για ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε κάθε στάση, πρωινό και βραδινό, πρόσβαση στα event του rally, αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο, αναμνηστικά δώρα και ασφάλιση υγείας. Για το Rally του 2019 έχουν ήδη εγγραφεί 160 άτομα.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο