AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η πρώτη A90 Supra GR δημοπρατήθηκε στην τιμή των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων

i-proti-a90-supra-gr-dimopratithike-stin-timi-ton-21-ekatommyrion-dolarion-611821

Κατά την διάρκεια της 48ης ετήσιας δημοπρασίας Barrett-Jackson, η οποία διοργανώνεται στο WestWorld του Scottsdale, βγήκε …στο σφυρί η πρώτη Toyota Supra παραγωγής.

Το αυτοκίνητο, με το ψευδώνυμο «Global #1», είναι το Supra του οποίου το VIN (Vehicle Identification Number) καταλήγει σε 20201 (έτος 2020, μοντέλο νούμερο ένα) και είναι βαμμένο σε ένα αποκλειστικό ματ γκρι χρώμα, το «Phantom Matte», με κόκκινους καθρέφτες και μαύρες ζάντες όπως το Launch Edition.

Ο νικητής της δημοπρασίας έλαβε μαζί το αυτοκίνητο μία ειδικά σχεδιασμένη αγωνιστική στολή και 2 VIP προσκλήσεις για τον αγώνα Nascar «Toyota Owners 400» που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στο Richmond της Virginia, με την ευκαιρία να οδηγήσει το pace car του αγώνα και να κάνει γύρους στην πίστα δίπλα στον Michael Waltrip, οδηγό του Nascar.

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, το μοναδικό αυτοκίνητο δημοπρατήθηκε στην τιμή των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, που προκαλεί εντύπωση, την στιγμή ένα καινούργιο A90 Supra –με άλλο VIN- κοστίζει περίπου 55.000 δολάρια. Τουλάχιστον αυτά τα χρήματα θα «πιάσουν τόπο», καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της δημοπρασίας Barrett-Jackson δωρίζονται στο American Heart Association και το Bob Woodruff Foundation (που βοηθά βετεράνους πολέμου).

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

 

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο