AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H General Tire επίσημος συνεργάτης της NASCAR Whelen Euro Series

h-general-tire-episimos-synergatis-tis-nascar-whelen-euro-series-611685

Από το 2019, η General Tire, μια μάρκα του Ομίλου Continental, θα είναι επίσημος συνεργάτης της σειράς NASCAR Whelen Euro Series και θα προμηθεύει τα ελαστικά, για όλες τις ομάδες της σειράς αγώνων.

Ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών, η General Tire θα παρέχει στις ομάδες slick εκδόσεις και εκδόσεις για βρεγμένη πίστα, του νέου μοντέλου, NWES GT, σε μέγεθος 11.5 / 27.5 R 15, για τους εμπρός και πίσω τροχούς.

«Η NASCAR Whelen Euro Series και η General Tire αποτελούν ιδανικούς συνεργάτες, μιας και μοιράζονται μια πλούσια αμερικάνικη κληρονομιά!», δήλωσε ο Guy Frobisher, διευθυντής της General Tire, στην Ευρώπη.

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτήν την εξαετή συνεργασία, με την General Tire. Η δέσμευσή μας είναι μια τεράστια απόδειξη εμπιστοσύνης στη σειρά Euro NASCAR Whelen. Με τη General Tire έχουμε την ίδια επιθυμία να αναπτύξουμε το Euro NASCAR και να φτάσουμε σε νέα επίπεδα, προωθώντας τη General Tire σε ολόκληρη την Ευρώπη.» δήλωσε ο Πρόεδρος της σειράς NASCAR Whelen Euro, Jerome Galpin.

Η σειρά διοργανώνεται σε αγωνιστικές εγκαταστάσεις επτά ευρωπαϊκών χωρών, με ομάδες να παραθέτουν στη γραμμή της εκκίνησης αυτοκίνητα 400 ίππων.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο