AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Συνεργασία της Autohellas Hertz με την Alphabet

synergasia-tis-autohellas-hertz-me-tin-alphabet-335600

Η Autohellas Hertz μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον τομέα μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην εγχώρια αγορά, προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Alphabet ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία.

Η Alphabet με παρουσία σε 28 χώρες σε όλον τον κόσμο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή αποτελεί πολύτιμη προσθήκη για τον φάκελο της Autohellas Hertz καθώς της διασφαλίζει επιπλέον πρόσβαση σε διεθνή συμβόλαια – πελάτες.

Η Autohellas Hertz διαθέτει σύγχρονες καθετοποιημένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (one stop shop) για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Η Alphabet αναγνωρίζοντας τη τεχνογνωσία και τη δραστηριοποίηση της Autohellas σε 8 χώρες (αντιπροσωπεύοντας το διεθνές σήμα της Hertz), προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας.

Η συνεργασία αυτή δίνει στην Alphabet πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη Βαλκανική αγορά και την Κύπρο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιο της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες με την εγγύηση της Autohellas Hertz.

Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και σήμερα εκπροσωπείται σε 28 χώρες, ενώ έχει τη δυνατότητα τα προϊόντα που προσφέρει να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη της. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο