AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το φθινόπωρο αναμένεται το νέο Honda CR-V

to-fthinoporo-anamenetai-to-neo-honda-cr-v-0

Η νέα σειρά Honda CR-V παρουσιάστηκε προσφάτως με αρκετές όσο και ενδιαφέρουσες αλλαγές σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Η πρώτη εξ’ αυτών αφορά την ύπαρξη μίας προαιρετικής 3ηςσειράς καθισμάτων στην καμπίνα. Επιπροσθέτως, η Honda ανακοίνωσε και τη διάθεση μίας υβριδικής έκδοσης που θα μπει στην μαζική παραγωγή στις αρχές του 2019.

Το νέο SUV της Honda θα κυκλοφορήσει με έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων τεχνολογίας VTEC Turbo που θα συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο τύπου CVT. Παράλληλα θα υπάρξει και υβριδική έκδοση με το σύστημα i-MMD (Intelligent Multi Mode Drive) που συνδυάζει ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα i-VTEC που δουλεύει σε κύκλο Atkinson και δύο μικρούς ηλεκτροκινητήρες. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να επιλεγούν με το τελευταίας γενιάς σύστημα τετρακίνησης της Honda (Real Time AWD με Intelligent Control System). Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Honda CR-V με τον κινητήρα 1,5 λίτρων αναμένονται το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Κατά τα λοιπά η νέα γενιά CR-V θα διατίθεται με στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις θα έχουν πανοραμική ηλιοροφή χωρίς έξτρα χρέωση. Τέλος σε ότι αφορά την διασυνδεσιμότητα, το σύστημα Honda Connect έχει πλέον ενσωματωμένες τις τεχνολογίες Apple CarPlay και Android Auto όπου όλες οι λειτουργίες από smartphones απεικονίζονται στην έγχρωμη οθόνη 7-ιντσών TFT-LCD του συστήματος infotainment.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο