AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Dacia Dokker Van με τιμή εκκίνησης από τα 14.756 ευρώ

dacia-dokker-van-me-timi-ekkinisis-apo-ta-14-756-evro-0

Το νέο επαγγελματικό όχημα της Dacia διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης. Η καμπίνα φόρτωσης προσφέρει χώρο έως 3,9 κυβικών μέτρων (μεταφορά αντικειμένων μήκους από 1,9 έως 3,1 μέτρα) και μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους έως 750 κιλά.

Εκτός των άλλων προσφέρει σύστημα Easy Seat με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα και αναδιπλούμενο – αφαιρούμενο κάθισμα συνοδηγού, πίσω δίφυλλη ασύμμετρη (60/40) πόρτα με δυνατότητα ανοίγματος κατά 180 μοίρες, μία από τις μεγαλύτερες πλαινές πόρτες στην κατηγορία και δυνατότητα μετασκευής σε ψυκτικό θάλαμο.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα από τους πιο οικονομικούς κινητήρες πετρελαίου της Renault στα 1,5 λίτρα σε δύο εκδόσεις απόδοσης: με 75 ή 90 ίππους.

Η μέση κατανάλωση προσδιορίζεται στα μόλις 4,1 λίτρα/100 χλμ. Το νέο Dacia Dokker Van κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο, απαιτεί συντήρηση μία φορά το χρόνο ή κάθε 20.000 χλμ. και φέρει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και οδική βοήθεια για 5 χρόνια. Σύμφωνα με υπολογισμούς της εταιρείας, το προγραμματισμένο κόστος συντήρησης για μία 5ετία στοιχίζει περί τα 183 ευρώ το χρόνο.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο