EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γέφυρα Αξιού: Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο νότιος κλάδος τη Δευτέρα 24/3

gefyra-axiou-paradidetai-stin-kykloforia-o-notios-klados-ti-deftera-24-3-753761

Η «Εγνατία Οδός ΑΕ» ενημερώνει ότι, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025, θα δοθεί σε κυκλοφορία ο νότιος κλάδος της γέφυρας Αξιού, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Το οδικό τμήμα που παρέμεινε κλειστό λόγω εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας, η οποία έχει κατασκευαστεί τη δεκαετία του 1970, θα δοθεί στην κυκλοφορία και ως εκ τούτου σταματά η εκτροπή των οχημάτων στον βόρειο κλάδο της γέφυρας.

Υπενθυμίζεται πως με την παράδοση του τμήματος και την ομαλή λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου, θα λειτουργήσει κανονικά ο σταθμός διοδίων στα Μάλγαρα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, η λειτουργία του οποίου είχε ανασταλεί για όσο διάστημα διαρκούσαν οι εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα και είχε τεθεί σε εφαρμογή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πηγή: Ypodomes.com

Όλες οι ειδήσεις

Τι είναι η ιπποδύναμη στα αυτοκίνητα μας; Ισούται με αντίστοιχο αριθμό πραγματικών αλόγων;

H Stellantis συνεργάζεται με σουηδική εταιρεία που δημιουργεί microcar τύπου… IKEA

Η Tesla τρώει… «πόρτα» στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Βανκούβερ

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο